НА ГОСТИНУ ДО КЛІО ТА ФЕМІДИ

Вітаю всіх гостей! Блог створений для вчителів, батьків та допитливих школярів. Рада зустрічі!

Сделано на Padlet

14 листопада, 2020


 Сьогодні поширюється Всесвітній рух за доброту. Прагнення виявляти доброту надихає людей відповідати добротою і передавати її іншим. Доброта – це ласкаве, співчутливе, турботливе ставлення до людей. Це терпимість, такт, це світло. Згідно з дослідженням психологів і лікарів з різних країн, люди, які щодня роблять добрі справи, краще почуваються і фізично, відчувають своє життя більш гармонійним, володіють кращим імунітетом, а значить – вони менше хворіють і довше живуть. 
У День доброти здобувачі освіти 1-Б класу створили “Куточок доброти” та передали один одному гарний настрій і позитивні емоції.







😊«Візьми з собою посмішку» 😉- до всесвітнього дня доброти учні 1-Б класу влаштували яскравий флешмоб.
До Всесвітнього дня Доброти, який відзначається у світі 13 листопада, учні 1-Б провели яскравий флешмоб «Візьми собі посмішку». Ця чудова акція є запозиченням розповсюдженого у Європі молодіжного руху, який так і називається "Take smile". Ознайомившись з ідеєю цього чудового руху, малята 1-Б класу разом зі своїм вихователем  вирішили, а чому б не зробити таку чудову добру акцію у рідній школі.
Тим більше, що зараз в Україні встановилася похмура погода, а веселі і різнобарвні оголошення дають можливість людям взяти собі на спогад побажання успіху, усмішок і усього найкращого. 
Тому, взявши ножиці, різнокольоровий картон та папір, клей, а також добрій настрій, разом з  вихователем першокласники впродовж двох днів готувалися до цієї доброї акції, присвяченої Дню Доброти.


Виготовивши такі різнобарвні оголошення  з символами доброти, ми розмістили їх у фойє школи, а також на дверях кожного кабінету. І одразу ж діти та дорослі підхопили цей чудовий настрій першокласників, і взяли собі сердечка,смайлики та «кусочки щастя» різнобарвних оголошень.



«Я хоч і доросла, а все одно приємно відчути себе маленькою дівчинкою, яка вірить у чарівну казку. Мені дуже сподобалася ця акція до Дня Доброти. Дякую за таку чудову акцію Доброти для людей, щоб всі вірили у добро», - поділилася враженнями вчителька англійської мови.

У всіх діточок був чудовий настрій від цієї доброї, різнобарвної, веселої акції «Візьми собі посмішку», яку провели ми зі своїми дітками у рідній школі.



Є дві речі, всім нам необхідні:

у світі – мир, а в душах – доброта!

 Тому, сьогодні ми привітали всіх людей з таким радісним днем. Частинками гарного настрою стали веселі посмішки, дружні долоньки,смайлики та  повітряні кулькиякі символізували радість, посмішки дітей, різнокольорові мрії.

Ми від щирого серця дарували вам ДОБРО.

Робити добро — дуже легко, потрібно лише почати! 


Натисніть на серця,щоб подивитись більше фото.

👇👇👇
                                                      💓💓💓💓💓💓💓💓💓




Немає коментарів:

Дописати коментар