НА ГОСТИНУ ДО КЛІО ТА ФЕМІДИ

Вітаю всіх гостей! Блог створений для вчителів, батьків та допитливих школярів. Рада зустрічі!

Сделано на Padlet

21 листопада, 2020

ЮНІСЕФ Україна запустив танцювальний конкурс для шкіл, який має допомогти учням початкових класів опанувати правила гігієни для протидії COVID-19.

Це ж правда – дітям стає нудно, коли йдеться про правила. Тож ЮНІСЕФ ініціював активну гру-танець, у якій кожен рух відтворює потрібні в умовах карантину елементи поведінки: 

 ретельно мити руки, 

 не торкатись обличчя, 

 чхати у лікоть тощо. 

З такою захопливою грою єдине, що можна “підхопити” – це бажання нагадувати правила іншим.Цей танець допоможе малятам запам'ятати правила гігієни.І не позіхати при тому! 

Танцюй завзято, щоб вірус прогнати!

Ми зібрали свою команду  та покажемо, як здорово танцюємо!  Запам’ятовування правил гігієни ще ніколи не було таким веселим!

1-Б клас приєднався до челенджу #здоровотанцюю.





Hola, Ahoj, Ciao, Hello, Merhaba 👋
Щойно ми привітались з вами п’ятьма мовами світу: іспанською, чеською, італійською, англійською та турецькою 🤩
❗️А все тому, що 21 листопада відзначається Всесвітній день вітань. Мета свята – привернути увагу громадськості на важливість особистого спілкування для збереження миру.
🧐 У 1973 році два брати Майкл і Браєн Макккомак у розпал "холодної війни" вигадали незвичне свято - День вітань. Для того, аби популяризувати його серед інших країн світу, брати розіслали безліч ✉️ письмових вітань з єдиним проханням – надіслати таке ж привітання ще десятьом людям.
Неочікувано, але ідею творців свята підтримали у 180 країнах.
А ви знали ще кілька цікавинок про вітання? Якщо ні, ділимось цією інформацією з вами 😉
👋 У Японії люди при зустрічі кланяються, чим нижче й повільніше, тим важливіша особа.
👋 А в деяких північноафриканських країнах підносять праву руку до свого чола, потім до губ, а потім до грудей, що означає: «Я думаю про тебе, я говорю про тебе, я поважаю тебе».
Друзі, а як зазвичай вітаєтесь ви?



Немає коментарів:

Дописати коментар