НА ГОСТИНУ ДО КЛІО ТА ФЕМІДИ

Вітаю всіх гостей! Блог створений для вчителів, батьків та допитливих школярів. Рада зустрічі!

Сделано на Padlet

28 жовтня, 2020

🤩 Сьогодні у нас є можливість поринати у фантастичні світи з вигаданими персонажами, насолоджуватися переглядом мультфільмів, сидячи в м'яких кріслах у кінотеатрі й не перейматись про те, які кроки вперед зроблено у сфері розвитку анімації по всьому світу.
🔎 А як усе починалось?
🖼 Анімація починається з наскельних зображень первісних людей. Так вважає український аніматор Микита Кравцов. Стіни, на яких зображували малюнки, були нерівні, і це могло створювати оптичну ілюзію.
🎞Днем народження анімації вважають 28 жовтня (за деякими джерелами - 30 жовтня) 1877 року, коли французький фотограф і винахідник Еміль Рено продемонстрував світові "праксиноскип" за допомогою якого 28 жовтня 1892 року показав першу "оптичну виставку", здивувавши всіх.
🧐Справжній переворот в історії анімації зробив Волт Дісней. У 1928 році він створив найпопулярнішого мальованого персонажа в історії мультиплікації - Міккі Мауса.
Тож сьогодні ми хочемо привітати всіх, хто долучається до створення анімації для дорослих і дітей. Адже анімовані відеоролики суттєво полегшують засвоїти будь-яку важку тему ❤️







Немає коментарів:

Дописати коментар