НА ГОСТИНУ ДО КЛІО ТА ФЕМІДИ

Вітаю всіх гостей! Блог створений для вчителів, батьків та допитливих школярів. Рада зустрічі!

Сделано на Padlet

24 січня, 2022

 21 січня цього року завершився ще один успішний проєкт Асоціації саперів України – «Тренінг для тренерів» на спеціально створеній навчальній платформі "Навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами" (EORE).

❗ В рамках цього проєкту понад 500 жителів Донецької та Луганської областей навчались на курсі EORE. Навчання проходило онлайн, слухачі читали лекції та робили вправи самостійно у зручний для себе час. Всі, хто успішно склав іспит – отримали сертифікати міжнародного зразку, який автоматично генерувався на платформі. До речі, автоматичне генерування видачі сертифікатів унеможливлює втручання людини в процес отримання сертифікатів та робить цей процес відкритим та прозорим.
✔ Більш активними були жителі Донецької області – 298 осіб, Луганської області – 104 особи.
✔ Розподіл за гендерною ознакою розподілився майже порівно 55% - жінок та 45% - чоловіків.
✔ Асоціація охопила різну вікову категорію дорослого населення від 1956 року народження (найстарші слухачі курсу) до 2004 року народження (наймолодші).
📌 Основу цільової аудиторії склали представники таких професій: педагоги навчальних закладів, інженери з охорони праці, службовці військово-цивільних адміністрацій та цивільного захисту, працівники сільського господарства та підприємств, шахтарі, курсанти Донецького університету внутрішніх справ та студенти, перевізники, поліцейські, службовці судової охорони, співробітники неурядових організацій.
✔ Загалом проєкт охопив 72 населених пунктів, де проживає найбільш вразлива категорія населення, а саме: 47 населених пунктів Донецької області (в тому числі 2 населених пункти на непідконтрольній Уряду України території) та 25 населених пунктів Луганської області.
🤝 Проєкт реалізовувався в рамках Програма ООН із відновлення та розбудови миру UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та за фінансової підтримки уряду Канади.

Немає коментарів:

Дописати коментар