НА ГОСТИНУ ДО КЛІО ТА ФЕМІДИ

Вітаю всіх гостей! Блог створений для вчителів, батьків та допитливих школярів. Рада зустрічі!

Сделано на Padlet

22 лютого, 2023


Вивчити історію України, не виходячи з соцмереж

Вивчити історію України, не виходячи з соцмереж

Завтра урок історії, а тобі так нудно чи просто лінь читати сухий підручник із застарілими картинками… Повір, вчити історію можна без особливих зусиль, і навіть із задоволенням. Як? Зроби її частинкою свого життя у соціальних мережах.

 Візуалізуй свої знання або отримуй нові на YouTube     Історія України в 100 серіях                                                                                                      Дізнатися про розселення прадавніх слов’ян за 5 хвилин — легко! Проект StarMedia «Історія України в 100 серіях» — простий спосіб засвоїти найважливіші події становлення та розвитку твоєї країни у дуже лаконічній, але цікавій і змістовній формі.

Курс історії України

Для підготовки до ЗНО чи ДПА не потрібно годинами сидіти над книжками і зазубрювати купу незрозумілого матеріалу. Достатньо вдумливо подивитися відеоуроки на каналі «Курс історії України».

Історія України з м’ясом

Історія України з м’ясом — осмислення подій та явищ, що стосуються розвитку нашої країни, під незвичайним ракурсом. Канал — актуальний для тих, кому мало знати події та факти з життя українців різних часів. Якщо ти прагнеш критично осмислити, зрозуміти та глибше зануритись у суть того, що відбувалося — welcome!

Вчи історію цікаво та з гумором в Instagram

Історія України в світлинах

Цікаві факти життя історичних осіб та реальні фото подій максимально наблизять тебе до пережитих людством часів. Якщо прагнеш знати історію зсередини — тобі сюди: @history_of_ukraine

Підготовка до ЗНО з інфографіками

Змістовні схеми у поєднанні з тематичними жартами допоможуть краще зрозуміти важливі моменти становлення та розвитку нашої держави. Стеж за новими історичними дописами і будь готовим до ЗНО разом з @historyzno_2018.

Історія України в мемах

Показником гарного засвоєння матеріалу є розуміння жартів досліджуваної сфери. Меми з Insta розрядять твоє навантаження. З усмішкою мозок запам’ятовує краще! Just follow it: @istukrmemes.

Поринь в атмосферу прадавніх і не дуже часів у Telegram

Дізнавайся про факти з першоджерел

Канал, який проливає світло на історію України крізь дані архівних документів. Будь впевненим у достовірності фактів та явищ, які відбувались на території твоєї держави. Приєднуйся: @History_Ukraine.

Доторкнись до епохи через фото

Колоритні фото та розповіді допоможуть тобі глибше проникнути у будь-яку епоху. Тож не зволікай та долучайся до пізнавального каналу з історії нашої країни: @history_ua.

Отак, приділивши 15–20 хвилин перегляду відео на YouTube, гортаючи стрічку в Instagram або читаючи повідомлення в Telegram, ти зможеш:

  • засвоїти основні події від прадавніх часів до сьогодення;
  • «познайомитися» з головними політичними та культурними діячами української держави;
  • побачити пам’ятки, знайдені на території нашої країни;
  • просто цікаво та з користю провести свій вільний час.

А як до уроків готуєшся ти? Напиши свої джерела інформації у коментарі. Давай вчитися разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар